Avslutning @mejeriet

Såja, då var det sommarlov! Känns inte alls som det, för det första har tiden gått så sjukt snabbt så det känns som att det bara borde vara april nu. Och sen så har det ju regnat hela dagen så det känns ju inte så jävla somrigt.
Men skolans avslutning var himla najs faktiskt. Vi var på mejeriet, sjukt mycket maffigare och roligare än att sitta och glo i skolan eller i en kyrka som man oftast brukar.
Det mesta handlade ju om studenterna på skolan, de fösta som tar studenten på NTI lund! Lärarna hade gjort massa fint med bildspel från deras tid på skolan, så spelade dom good riddance (time of your life) och videohälsningar från alla lärare. Sen så sjöng och spelade två killar i från ettan också, mycket fint.
Efteråt gick vi till herkules och några drack öl/cider. Fast inte jag för jag är ju inte så jävla 18! Älskar verkligen att alla jag umgås med fyllt nu innan sommaren. Nä nu ska vi inte va sånna, eller?
Nu är jag hemma om och tar det lugnt innan mormor kommer och hämtar mig så drar vi på studentmottagning för mina tvilling kusiner. Ikväll kommer en bunt fina människor hit.

Kommentarer
Postat av: Linus

Skicka bilden! :D

2010-06-11 @ 22:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0