Havochstad

Emilia och jag åkte till bjärred i förmiddags och umgicks med Molly. Gick ner en sväng till havet.
Senare åkte Emilia och jag till center syd, handlade lite grejer som behövdes till Turkiet. Jag köpte en klänning, kanske inte riktigt behövdes, men det var faktiskt rea och den var lite annorlunda från alla mina andra klänningar.
Gillar att vi ser ut som två små pojkar. Moppepojkar?
AAHhh juste, tappade spårlöst bort mina solbrillor (på bilden ovan) när vi var på center syd. Vi var inne i kanske 5 affärer och jag gick tillbaka till alla och kollade efter dom. Men icke. Antagligen har jag glömt dom i ett provrum också har någon kul typ tagit dom. Köpte ett par nya som var ganska lika, från samma affär. Men fan vill ha dom andra, mina favorit brills ju.

Annars då? Jag sitter och hostar. Snuvan är i princip borta men nu jävlar hostar jag som aldrig förr. Eller jo, jag får sån här hosta varje år. Mamma har köpt noskapin nu så jag får ta tre sånna piller om dagen tills det är över, sen har jag en massa halstabletter och grejer.
Försöker tänka så jag inte glömt packa ner något i väskan också, men jag tror faktiskt inte det.
När jag kom hem så var hela sängen full med mat och grejer som mamma handlat till mig. Moster hade också varit här och lagt en påse med godsaker. Sweet.

Kommentarer
Postat av: emilia

haha moppepågarna <3

2010-06-18 @ 22:29:08
Postat av: Julia

Din mamma är en sådan pärla asså! dela med dig ;) Hoppades på en bild på klänningen men :O puss

2010-06-19 @ 00:46:48
URL: http://www.julleolle.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0