Det går bra nu...eller?

Första riktiga dagen i skolan idag. Jag försöker skriva ett arbete om miljöförändring och växthuseffekten, men det går inte så jävla bra. Har suttit här sen 9 imorse och har än så länge bara skrivit rubriken.
Jag får skylla på att jag inte har träffat mina vänner på ett bra tag. Vi roar oss rätt bra här i macsalen!

Kommentarer
Postat av: Sannah

Hej! :D allt fint?

jag läste kommentarerna bland stina-lee's blogg, bikten, att du var i samma situation som en signatur ''J'' trött på vardagen här hemma, vill bort.. träffat en kille utomlands osv. jag är i exakt samma situation.. känner mig så ensam om just det, ingen direkt att prata med det om.. vore så himla skönt att få sancka ut med någon som är i samma situation! .. jag åkte till Italien detta året, i september var det.. vi va på en kryssning i medelhavet, första dagen.. fanns det en kille som jobbade som servitör på kryssningen och jag blev så sjukt förälskad i honom.. efter flera dagar tills näst sista dagen.. tog han kontakt med mig.. han kände exakt samma sak för mig.. att han var förälskad.. så vi träffades dom två sista kvällarna.. det visade sig att han var 19 år.. (jag är 17) jag blev så sjukt kär i honom.. nu efteråt har vi haft kontakt varje dag.. webcam.. hela hela tiden.. vill inget annat att få komma tillbaka till italien.. och killen som gjorde mig så himla glad.. då jag är 18 ska jag sticka ner på stört!hoppas allt är bra med dig! / Sannah

2010-11-23 @ 15:18:41
Postat av: ellen elvira

SVAR TILL SANNAH:

Vad kul att du skriver! Skönt att inte vara ensam om att känna såhär, att bara vilja fly landet ungefär.

Jag kom hem från Thailand för knappt 1 vecka sedan och det känns förjävligt på typ...alla sätt. Så jag tror jag förstår precis hur du känner.

Kul iallafall att du har kontakt med killen du träffade, så kan ni hålla kontakten tills du planerar att dra ner dit igen :)

Maila jättegärna mig, "ellenhyldgaard@hotmail.com", om du vill snacka mer, lite lättare än att skriva här :)

2010-11-23 @ 23:05:23
URL: http://ellenelvira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0