Sjukellen

Imorse drog hela rörlig bild klassen hem till Molly för att filma några scener till ett reportage. Eftersom att vi var så många så fanns det inte så mycket att göra för alla så vi chillade väl mest. Sen drog vi till Nova för att käka lunch och köpa hårddisk (som ni ser i förra inlägget). Jag hann bara va i skolan i 40 minuter på eftermiddagen där för sen var jag tvungen att åka till sjukhuset för min lungundersökning. Det var...kul och läskigt. Det roliga var att jag fick sitta i en liten glasbur och blåsa i ett munstycke hur jävla många gånger som helst. Först utan att ha tagit min astmamedicin och sen efter medicinen. Det var alltså inte roligt att blåsa, satt och skakade i slutet för jag inte hade någon luft kvar. Men den där glasburen...mamma satt och garvade som en galning och jag också. Gjorde tecken genom buren (för den var helt isolerad) att mamma skulle fota men hon vägrade. Hade ju blivit en världshistorisk bild!
Hoppas iallafall att det inte är något fel på mina lungor. Ska antagligen på lungröntgen sen också. Jävla problem barn jag gått och blivit.
Annars idag så var jag och tränade med Kajsa förut. Sjuktr tråkigt idag, basprogram. Det tyckte vi lät bra, men bas var tydligen för 70+ och utvecklingsstörda. Så vi drog efter 20 minuter.
I brist på bilder får ni en bild på en riktigt god varm bönsallad jag gjorde för någon dag sen. Ser inte jättegott ut det är det!
Nu blir det säng+chips+te+parenthood+cougar town! NÖJD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0