Malmö arena igår

Igår efter jobbet så frågade min melodifestival-galne-vän Markus om jag ville följa med honom på genrepet inför morgondagen(idag). Hade inget bättre för mig så jag bytte om och hoppade på första bästa buss och mötte upp Markus.
Det var faktiskt riktigt roligt att se live. Har aldrig sett en så stor tv produktion live. Satt som en media nörd och kollade var alla kameror var och hur dom rörde sig. Hade inte varit fel att va kameraman där ju.
Sen var det ju rätt nice att The Ark var gästartist.

/Sliten tjej

Hej. Det är lov och jag har fullt upp. Jag gör ungefär allt som jag inte brukar göra på lov. Alltså allt utom att sova. Måndagen bestod av tidig uppstigning, balklännings-letande och träning. Igår var jag  i Lund och fick bling på tänderna. Efter det så provade jag en massa fina balklänningar i stan. Såklart var den dyraste den som var finast och satt absolut bäst. Nästa gång ska jag se vad malmö har att erbjuda. Kanske även blir en tur till Köpenhamn.
Idag har jag jobbat 10 timmar i kök och precis tränat 1 timme. Mina ben värker. Imorgon och fredag blir det nästintill indentiskt schema för dagen.
Nu ska jag slänga mig i duschen och sen vidare till sängen med en Ben&jerry i handen. Livet är gött.
/Sliten tjej

Seafood

Åh nu är jag mätt och belåten. Kräftor, räkor, pilgrimsmusslor och en massa små tillbehör till middag. Skulle jag få välja så hade jag ätit skaldjur varje dag. Helt klart något av det godaste man kan stoppa i magen, tycker jag.

Give me some more

Det är klar blå himmel och sol ute, faktiskt 0 gradigt också, men så fort man kommer in i skuggan känns det som flera minusgrader. Känns som en riktigt lugn och skön dag idag. Gick upp halv 11 och drog och tränade ett pass klockan 11. Efter en god frukost så gick jag ut en timme i solen. Så himla skönt. Jag tror att våren är påväg på riktigt nu!
Hoppas iallafall.

Alla sushisars-dag

Såhär 3 dagar senare tänkte jag berätta att på den där hjärtdagen i måndags så hade jag och mina fina brudar sushikväll här hemma. Matkärlek, det är fint det.

Lördags

Ett par bilder från i lördags. Fin kväll med fina vänner.

På med solbrillorna

Hoppade upp ur sängen halv 11, såg solen skina med klar blå himmel utanför. Slängde i mig en frukt och drog och tränade ett pass. Nu har jag precis ätit frukost och solen skiner fortfarande lika fint och jag känner att jag måste ut. Jag älskar att all snö är borta och att det ser ut och bli en tidig vår. Men man vet ju aldrig när snön börjar vräka ner igen, så man får ju passa på.
HEJSVEJ!

Annars då?

Jag köpte en långklänning i förrgår. Den är himla fin tycker jag.
Bilden blev endast tagen för att jag var tvungen att mmsa mamma och be om smakråd. Eller egentligen visste jag redan att jag skulle köpa den, men det är gött med medhåll. Simon och Offe dög inte som medhållare.

Mae Yai

Idag såg skolmaten inte så frestande ut så några av oss drog till en thairestaurang istället. Jag var nöjd över att få riktig thaimat igen och över att äta hyffsat nyttigt (tog bort riset) ute. Och det var längesedan maten var så här jävla god ute!
Kalla mig gärna matfreak som skriver ett blogginlägg om en måltid hehe.
Stark rödcurry soppa och sweet chili gryta med annanas.

I den där staden med de där fina.


Bild 4-8 är tagna av Mikaela.
Har glömt av att skriva om klassens göteborgvistelse. Var tvungen att återhämta mig lite också. Det var de sjukaste två dagarna på länge.
Vi såg filmer på bio och åt om vartannat. Somnade under vissa filmer och skrattade oss igenom vissa (dock inte för att själva filmen var rolig). Jag fick en impulside och piercade naveln, Emilia hakade på.
På torsdagskvällen började jag tappa rösten av någon konstig anledning men jag struntade i det och drog ut med de andra. Började med sushi till middag och drog sedan vidare till en mysig bar och drack öl. Vidare sen till någon slags efterfest för filmfestivalen som var ganska död men vi har aldrig tråkigt så vi löste det. Det går liksom inte att sätta ord på allt som hände. Det var bara så galet och roligt. Sådär som det bara kan vara med mp3.
Spårvagnen hem var inte lugn för fem öre heller. Som Tommy, våran lärare skrev "Glädjen och peppen i vagnen stod NTI Lund för, helt klart." Når vi kom "hem" så blev det först en tur till donken för att slänga i oss nattamat och sen blev det fylleduschar, kalsongbrottning och annat galet. Efter 4 timmars sömn så vaknade alla som i givakt, fortfarande pigga och glada...hehe.
När jag vaknade så upptäckte jag att jag inte längre hade någon röst kvar. Under dagen fick jag skriva sms när jag ville få något sagt. (Fick äntligen tillbaka rösten i måndags!)
Efter fler filmer och mer mat i magarna så satte vi oss på tåget hem till skåne igen.

Idag fick vi något fint

Ahhh!!!!!!!

Vi drar till Göteborg

Anledningen till att jag är uppe vid denna omänskliga tidpunkt är att 06.20 avgår tåget till Göteborg, med en vagn full av trötta men jävlar så uppspelta mediaelever. Det ryktas om mycket film och mycket öl. Låter fint i mina öron.
Efter 2 dagar med klassen så far jag vidare till Borås och Cassis. Sen får vi se vart jag tar vägen. Hem till farfar på släktmiddag kanske?
Bilder från tidigare Göteborgstrippar.

Fullspäckad lördag

I lördags så gick jag upp tidigt (10 hehe) för att hjälpa min moster och kusiner att flytta. Tillbaka till lödde och nästan granne med oss, gött. Efter alla flyttlass så gick jag hem och började göra mig iordning för kvällen. Åkte först hem till Emilia och va där ett tag innan vi blev hämtade av Malin och åkte till Eslöv där Emeli hade 18års middag med en massa brudar. Himla trevligt!
Framåt kvällen så åkte vi in till Malmö och dansade hela kvällen och natten. Stupade i säng halv 5, åh så skönt.

RSS 2.0