I den där staden med de där fina.


Bild 4-8 är tagna av Mikaela.
Har glömt av att skriva om klassens göteborgvistelse. Var tvungen att återhämta mig lite också. Det var de sjukaste två dagarna på länge.
Vi såg filmer på bio och åt om vartannat. Somnade under vissa filmer och skrattade oss igenom vissa (dock inte för att själva filmen var rolig). Jag fick en impulside och piercade naveln, Emilia hakade på.
På torsdagskvällen började jag tappa rösten av någon konstig anledning men jag struntade i det och drog ut med de andra. Började med sushi till middag och drog sedan vidare till en mysig bar och drack öl. Vidare sen till någon slags efterfest för filmfestivalen som var ganska död men vi har aldrig tråkigt så vi löste det. Det går liksom inte att sätta ord på allt som hände. Det var bara så galet och roligt. Sådär som det bara kan vara med mp3.
Spårvagnen hem var inte lugn för fem öre heller. Som Tommy, våran lärare skrev "Glädjen och peppen i vagnen stod NTI Lund för, helt klart." Når vi kom "hem" så blev det först en tur till donken för att slänga i oss nattamat och sen blev det fylleduschar, kalsongbrottning och annat galet. Efter 4 timmars sömn så vaknade alla som i givakt, fortfarande pigga och glada...hehe.
När jag vaknade så upptäckte jag att jag inte längre hade någon röst kvar. Under dagen fick jag skriva sms när jag ville få något sagt. (Fick äntligen tillbaka rösten i måndags!)
Efter fler filmer och mer mat i magarna så satte vi oss på tåget hem till skåne igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0