vecka 28

Helt plötsligt så är man en av de som räknar sommaren i veckor. Vecka 28 nu. Börjar jobba vecka 29. Jobbar tillochmed vecka 34.
Denna veckan har jag varit i malmö för att shoppa med Molly. Second hand freak som vi är så stannade vi på myrorna i tre timmar och sen åt vi god sushi innan vi fortsatte vidare. I tisdags lagade vi egen sushi hemma hos Emilia. I onsdags och torsdags var jag bara hemma med lillebrossan, vi satt uppe och kollade på serier tills det blev ljust ute och liksom njöt av att vara lediga. I fredags var jag i landskrona med Molly, Emilia, Daniel och hans polare. Satt i en trädgård, drack och umgicks innan vi åkte in till stan för att röja lite till Rebecca & Fiona och hitta på skit. Igår åkte jag bakis, iklädd mjukiskläder hem till Emilia för att bara slappa och kolla på film hela kvällen. Idag har jag varit på en "välkommen hem fest" hos Lovisa med ett gäng trevliga människor, temat va USA eftersom hon och hennes bror precis kommit hem efter 10 månader där.
Har haft en skön sista vecka innan jobbet drar igång alltså! Nu står jobbet på schemat måndag - fredag i 6 veckor. Måste upp för att cykla iväg klockan 6 imorgon, så godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0