Earrings

Tänkte att ni nog var väldigt nyfikna på hur mitt öra ser ut i närbild. Eh nä men idag tog jag två nya hål, ett i vardera öra. På mig själv måste jag påpeka. Pappa ville inte göra det denna gången så jag tog saken (nålen) i egna händer. Hade ingen is hemma så det slutade med att jag stog med en bit frusen kassler bakom örat och när jag stack igenom nålen så tryckte jag så långt att nålen fastnade i kasslerbiten och jag fick tillbaka hjälp. Annars gick allting smärtfritt och jag blev nöjd. Helt sjukt vilken kick jag får av sånt här. Nu vill jag bara ha ett hål där uppe i brosket också men det vågar jag inte göra själv.
Annars så händer inte så mycket roligt på vardagarna nu. Är så jävla skoltrött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Vill bara ta studenten nu. (10 veckor kvar!!!)
Nu måste jag sova. Imorgon ska jag, Molly och Emilia börja filma till våran novellfilm. Men det är en (av få) rolig skoluppgift just nu.

Happiness

Humöret fortsätter att vara på topp. Även om jag bara sovit 4 timmar och även om tandställningen gått sönder och skaver sönder min kind och även om jag inte får någon tandläkartid förrens imorgon. YES.
Inget kan stoppa mig idag. SES


We are young, we are free

Ikväll är jag pepp på livet och det är så jävla härligt! Jag sitter och redigerar bilder, lyssnar på fin musik och vill inte gå och lägga mig. Vill sitta här i evigheter, aldrig förlora denna känslan.

Slänger in lite glada vårbilder från en dag i stan för tre veckor sedan. Numera behöver man inte fula vinterjackor.

!


Matblogg?

Jag började min lediga dag idag med skön sovmorgon till 12. Behövligt! Skuttade upp ur sängen sen, öppnade bakdörren ut till det 15 gradiga vädret och började baka bröd. Mega gott LCHF bröd, vill äta upp hela men det är mättande som tusan. Innehåller keso, ägg, linfrön, solrosfrön och mandelmjöl. (Man skulle egentligen ha i lite fiberhusk också men jag vet inte vad det är så jag provade utan och det blev ju bra ändå!) Sen kan man ju hälla i lite vad man vill för att få en god smak så jag skar ner lite soltorkade tomater och fetaost. Mega gott som sagt!

Nöjd

Under en ledig måndag kan man hinna med att baka en LCHF morotskaka, fika med mamma och mormor och lämna in hela 5 skoluppgifter. Och klockan är bara fyra! Hinner plugga lite till innan dubbelpasset på friskis börjar.

Since the last time

Idag leker inte livet. För vissa dagar väger de dåliga sakerna mer än de bra.
Att ta ett sista farväl är både hemskt och skrämmande, men ändå kan det vara så fint.
Godnatt

Livet leker

Nu drar vi till MalmOOOEEE

Ännu en lördag

I lördags var jag och mina fina vänner på middag hemma hos Emilia för att fira att hon fyllt år. Senare på kvällen åkte vi in till malmö och dansade hela natten på Slagt.
Det känns som att jag lever för lördagar nu. Det är fint.

Mars 6, 2011

Igår firade vi Emilia. Det blev en riktigt rolig kväll. Det märkte jag när jag vaknade klockan 9 imorse med ihopklibbade ögon för att jag glömt ta ut mina linser och tvätta bort mitt smink. Har sovit hela dagen och vill bara sova mer...
Och imorgon ska jag upp klockan 6 och jobba 10 timmar. Jag gillar det, även om jag bara vill gräva ner mig just nu.
Godnatt

Our song

Slänger in lite bilder från i lördags. Var på slagt med några fina bruttor.

RSS 2.0