Ohh

Igår var vi ute och röjde ordentligt. Grillning i bjärred, black box och sedan Slagt. Det var fint som fan, som vanligt.

Trädgårdshäng

Mysig kväll i min trädgård igår. Milt sagt.

Njuter

Att vakna efter en himla bra kväll av en knarrande dörr, höga röster och somna om och sedan vakna igen och tro att man ligger i en bastu, som egentligen bara är mitt lilla rum som jag och tre till somnade i inatt är ganska fint ändå. Jag tycker allt är fint just nu, det är som att jag lever i en bubbla och ser allting från den bästa sidan.
Nu har jag suttit ensam i köket i över två timmar och fyllt min mage med lite för många finn crisp och lite för mycket kaffe.

Ren och skär lycka

Prag var minst sagt underbart. Vi var douchebags, odrägliga, galna, grova och det var fest dygnet runt. Bästa veckan på länge med världens bästa människor.


Ikväll fortsätter vi att leva livet. Med grillning och öl i min trädgård.

Plugghästar

I torsdags drog järngänget hem till Olivers fina hus för att plugga inför provet vi hade igår, vi var också duktiga och filmade en scen till vår sista film produktion. För att göra det hela ännu bättre så blevd det lite pizza, godis, film och mys med kattungarna också innan vi alla deckade.

Den gångna helgen

I helgen har jag mest solat och pluggat. Jag har också sytt in lite för stora kläder och ätit suhsi till middag tre dagar i rad.
Nu är stressen igång igen, men bara i tjugo timmar till. Imorgonkväll klockan åtta så släpper jag allting och sätter mig på en buss med mina favoriter. Destination prag.
Men först inlämning av två photshopuppgifter och ett stycke matteprov.

Snokring

Idag har jag bara varit i skolan i 2 timmar. Resten av dagen spenaderade jag i malmö med Oscar, Oliver, Emilia och Henrik. Strosade runt i stan i flera timmar.
Köpte mig ett par nya shorts som satt som en smäck och så köpte jag en ring till snoken också. Tänkte att det kan vara kul att kunna byta mellan plopp och ring ibland.

Att vara ledig en torsdag

Det är idrottsdag i skolan och de flesta bestämmer sig för att ta det som en ledig dag. Jag väljer att använda den lediga dagen åt att plugga. Jag har gett mig fan på att jag ska få godkänt i alla ämnen. När jag står där på skolans trappa om 36 dagar med världens bästa klass så ska jag fan inte bara vara glad över att gå ut, utan jag ska också vara stolt över mig själv.

Att vara ledig en tisdag

Jag började dagen med favorit frukosten. Jag går ut i bara linne för att fotografera ett par bilder till en upggift som ska vara inskickad 10 minuter senare. Ber om att få låna mammas och mormors händer som modeller och skickar in uppgiften 6 minuter innan deadline.
Fortsätter pluggandet vid datorn, med Veronica Maggio i bakgrunden. Det är ganska fint att vara ledig en tisdag.

RSS 2.0